L'hotelera Minor comprarà accions d'NH al mercat durant 30 dies

La companyia assegura que "no té intenció actual de comprar-ne més accions" després d'aquest període

Per

Bolsamania | 08 mai, 2023

Minor International ha anunciat aquest dilluns "la seva intenció d'adquirir accions de NH Hotel Group a la Borsa de Valors de Madrid per un període de 30 dies", si bé ha assegurat que "no té intenció actual de comprar més accions d'NH al mercat a partir de llavors”. La companyia ha subratllat que aquesta decisió reflecteix la confiança en la capacitat de la cadena hotelera "per continuar generant valor sinèrgic cap endavant".

"La mesura es produeix com a part de l'estratègia a llarg termini de Minor per crear un impacte positiu per als seus accionistes, alhora que contribueix a l'increment de la liquiditat de les accions d'NH al mercat durant el període de compra", ha destacat la companyia, que ja té el 94% de les accions en circulació d'NH i que ara augmentarà la participació amb l'adquisició de títols per un preu unitari no superior a 4,5 euros.

Dillip Rajakarier, CEO del grup Minor, ha subratllat la "reputació d'excel·lència en actius destacats" d'NH, alhora que ha lloat el seu "experimentat equip directiu". A més, considera que la cadena "també ha demostrat un historial d'acompliment financer sòlid abans i després de la pandèmia, amb una recuperació comprovada del negoci existent i una cartera d'obertures d'hotels a nous mercats als propers anys".

"Nosaltres creiem que NH té un enorme potencial per impulsar un creixement més gran, especialment quan es combinen les fortaleses d'NH i la resta de Minor", conclou.

Després de conèixer-se aquesta notícia, la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit "sospendre cautelarment, amb efectes immediats" la negociació dels títols d'NH.

Últimas noticias