Lar Espanya ven a Colonial l'edifici Egeo a Madrid per 79.300.000

L'edifici Egeo compta amb 18.254 metres quadrats de superfície, distribuïts en sis plantes sobre rasant, així com a prop de 400 places d'aparcament

Per

Europa Press | 17 gen, 2018

Lar Espanya ha venut a Colonial l'edifici Egeo a Madrid per 79,3 milions d'euros, segons ha indicat aquest dimecres a la CNMV la Socimi.

La companyia continua, per tant, amb el seu anunciat pla de rotació d'actius, de manera que desinverteix en immobles no estratègics i en què ha completat el pla de creació de valor per invertir en actius estratègics, com són els centres i parcs comercials.

Lar Espanya ha ressaltat que la gestió activa de l'immoble, amb l'arribada d'inquilins com Giorgo Armani o la renovació del contracte amb Ineco

"Estem molt satisfets de l'operació duta a terme perquè demostra la nostra capacitat per crear valor amb una gestió adequada i ens permet complir el nostre full de ruta, és a dir, centrar els nostres esforços en els actius que constitueixen el centre de la nostra estratègia", ha afirmat el president de Lar Espanya, José Luis del Valle.

"Estem, a més, encantats de tornar a confirmar al mercat la nostra capacitat de compra, gestió i venda en òptimes condicions dins del nostre pla de rotació d'actius", ha afegit.

Lar Espanya ha ressaltat que la gestió activa de l'immoble, amb l'arribada d'inquilins com Giorgo Armani o la renovació del contracte amb Ineco, així com inversions de millora en l'eficiència i obres de renovació, que han permès obtenir el certificat de qualitat Breeam, han incrementat el valor i potencial de l'edifici.

Entre aquestes millores destaquen la realització d'una auditoria d'accessibilitat, una reforma completa del sistema de detecció d'incendis i obres de rehabilitació en els sostres.

Aquesta és la segona desinversió que realitza Lar Espanya després d'anunciar al passat mes de setembre la venda del seu edifici d'oficines al carrer Arturo Soria de Madrid per 32,5 milions d'euros, també a Inmobiliaria Colonial.

L'operació ha estat assessorada per Aguirre Newman i en els aspectes legals per Pérez-Llorca.

Últimas noticias