Lar Espanya aconsegueix 98.500.000 d'euros per finançar el complex comercial Palmas Altas

El préstec ha estat concedit per Banc Santander, Banc Sabadell, Liberbank i Unicaja Banc

Per

Europa Press | 02 jul, 2018

Lar Espanya ha tancat un acord de finançament per valor de 98.500.000 d'euros per a la construcció i posada en funcionament del complex comercial i d'oci familiar Palmas Altas, situat a Sevilla, segons ha informat aquest dilluns la SOCIMI.

El préstec ha estat concedit per Banc Santander, Banc Sabadell, Liberbank i Unicaja Banc per un període de set anys a un interès de l'Euribor +2,25% els dos primers anys i del 2% durant els cinc següents.

La SOCIMI ha destacat que és la primera vegada des que va començar la crisi el 2007 que un actiu minorista en desenvolupament d'aquestes dimensions rep finançament bancari.

En aquest sentit, el director financer de Lar Espanya, Sergio Criado, ha afirmat que aquesta operació "marca un punt d'inflexió en el finançament dels desenvolupaments comercials a Espanya". "Això reflecteix la creixent confiança del sector financer no només en la posada en marxa dels centres comercials, sinó també en el creixement del consum privat i de l'economia espanyola", ha afegit.

Un cop finalitzat, Palmas Altas, que obrirà les portes a la primavera de 2019, es convertirà en l'actiu de més valor de la SOCIMI i en un dels majors complexos comercials d'Andalusia.

Palmas Altas disposa de 100.000 metres quadrats d'espais comercials i d'oci familiar, amb gairebé 150 locals. Lar preveu que aquest complex generi una renda de l'entorn dels 15 milions d'euros anuals a través del lloguer dels seus locals i s'espera una afluència de 14 milions de visitants l'any.

Últimas noticias