L'aerolínia Norwegian demana el concurs de creditors a Noruega

Perquè al país li concedeixi protecció especial i pugui fer front a la seva reestructuració

Per

Europa Press | 08 des, 2020

L'aerolínia Norwegian ha sol·licitat el concurs de creditors a Noruega perquè la justícia del país li concedeixi protecció especial i fer front a la seva necessària reestructuració en plena crisi del coronavirus.

"Un procés complementari de reconstrucció sota la llei noruega beneficiarà totes les parts i augmentarà la probabilitat d'un resultat reeixit. El nostre objectiu és assegurar llocs de treball a l'empresa i contribuir a assegurar, a Noruega, la infraestructura més crítica i la creació de valor", ha declarat el conseller delegat de la companyia de baix cost, Jacob Schram.

L'empresa ha indicat que portarà a terme aquest procés a Noruega per "enfortir" el resultat obtingut a Irlanda i "redimensionar" el seu balanç. La doble via de concursos als dos països serà coordinada per la companyia, que ha garantit que seguirà operant les seves rutes amb normalitat i que els seus bons i accions seguiran cotitzant a la Borsa d'Oslo.

"A partir d'ara ens concentrarem en treballar pel nostre objectiu de reduir el deute de l'empresa, així com la mida de la nostra flota d'avions i assegurar-nos que som una companyia que els inversors consideren atractiva. Estarem llestos per competir pels clients un cop la pandèmia de la COVID-19 es quedi enrere", ha postil·lat Schram.

Últimas noticias