La planta termosolar d'Abengoa Xina Solar One, premiada en els Industry Awards de l'African Utility Week

Xina Solar One va ser inaugurada oficialment la setmana passada

Per

Bolsamania | 24 mai, 2018

Abengoa ha estat premiada gràcies a la planta termosolar Xina Solar One durant el cinquè lliurament dels Industry Awards de la trobada African Utility Week, que enguany celebrava la seva divuitena edició.

En concret, Xina Solar One, que va ser inaugurada oficialment la setmana passada en un acte que va comptar amb la presència del ministre d'Energia sud-africà, Jeff Radebe, ha estat reconeguda en la categoria de projectes d'energia renovable connectats a la xarxa, on també resultaven finalistes dues plantes fotovoltaiques a Uganda: Access Power (EREN RE) i Toronto Solar Power Station (Building Energy).

El reconeixement va ser lliurat a Javier Payán Mogollo, director financer d'Abengoa a Sud-àfrica, en un acte durant el qual van estar presents més de 800 professionals del sector energètic i del sector de l'aigua.

Xina Solar One, amb 100 MW de potència, empra la tecnologia de col·lectors cilindro-parabòlics per generar energia renovable, sostenible i gestionable a partir del sol. A més, incorpora un sistema d'emmagatzematge tèrmic amb sals foses, capaç d'acumular l'energia necessària per donar subministrament durant 5,5 hores addicionals, cosa que li permet contribuir a satisfer les puntes de demanda elèctrica del país.

Últimas noticias