La ganga de renovar el mòbil amb Movistar: et compra el vell i et rebaixa 350 euros

L'operadora tornarà la diferència d'import als que trobin un millor preu

Per

Europa Press | 07 ago, 2019

Movistar garanteix aquest estiu els "millors" preus a l'hora d'adquirir un nou telèfon mòbil sense cap compromís de permanència i es compromet amb el client a tornar-li la diferència d'import si troba una oferta millor al mercat, segons ha explicat l'operadora.

Així, fins al 4 de setembre, els usuaris poden beneficiar-se de 'Buyback', el servei posat en marxa per l'operadora espanyola per comprar els terminals dels clients que van a adquirir un de nou. Per això, segons explica la companyia, només han d'acudir a una botiga de la xarxa comercial de Movistar, on els taxen en el moment el seu antic mòbil i els apliquen el descompte d'aquesta valoració en la compra del nou.

Tornarà la diferència de preu a aquells clients que trobin una oferta millor

La companyia tornarà per transferència bancària la diferència de preu a aquells clients que trobin una oferta millor després d'haver comprat en un punt de venda Movistar o mitjançant canal en línia (www.movistar.es) un d'aquests dispositius: Huawei P Smart Z, Huawei P30, Huawei P30 Pro (256 GB), Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy S10e, Sony Xperia 10, Sony Xperia L3, Xiaomi Mi9 ES (64 GB) o un LG Q60.

A més, els clients que adquireixin un Galaxy S10, Galaxy S10 +, Huawei P30 o P30 Pro abans del 4 de setembre tindran un descompte addicional de 100 a 150 euros en el preu final. Així mateix, Movistar finança sense interessos tots els Apple Watch i ofereix sis mesos de servei MultiSim gratis.

Últimas noticias