Kepler eleva el preu objectiu de Repsol: serà la gran guanyadora amb l'OMI 2020

La nova normativa reduirà les emissions de sofre dels vaixells

Per

Bolsamania | 09 oct, 2018

Actualitzat : 16:08

Kepler eleva la seva aposta per Repsol. La companyia d'anàlisi ha elevat el preu objectiu de la petroliera des dels anteriors 19,5 euros als actuals 20,5 euros per acció, és a dir, un potencial alcista del 20% respecte als nivells en què cotitza el títol al moment de la publicació de l'informe.

La companyia canadenca reitera, a més, la recomanació de 'comprar' els títols de Repsol i destaca que "serà la major beneficiada de l’OMI 2020", és a dir, de la nova regulació que fomentarà la reducció de sofre.

La nova normativa reduirà les emissions de sofre dels vaixells

Kepler anticipa que l’OMI 2020 tindrà "un impacte positiu del 4% en el flux de caixa de la petroliera", i destaca que "una de les fortaleses de Repsol, a més de la seva alta conversió, és també la seva integració, en disposar de les seves quatre refineries operant com una sola a Espanya".

D'aquesta manera, la canadenca se suma a altres empreses que anteriorment han millorat la seva aposta per la companyia espanyola anticipant perspectives positives per a la petroliera un cop entri en vigor la nova regulació sobre el sofre en els compostos petrolífers.

L'OMI 2020 consisteix que, per al 2020, els vaixells hauran de reduir del 3,5% al ​​0,5% les seves emissions de sofre. Aquesta nova normativa beneficiarà principalment a Repsol, perquè com ja va apuntar Deutsche Bank el passat 20 de setembre, és "la que compta amb el millor estoc".

Altres empreses com Berenberg, JP Morgan i Barclays han apostat també durant els últims mesos per Repsol, destacant-la dins el sector petrolier.

Últimas noticias