JP Morgan eleva Telefónica i "advoca per recuperar l'exposició" a les 'telecos'

El nou preu de l'operadora, però, segueix per sota dels nivells actuals de cotització

Per

Bolsamania | 13 jul, 2023

JP Morgan ha elevat aquest dijous el preu objectiu de Telefónica fins als 3 euros des dels 2,70 euros anteriors. Aquest nou preu encara està per sota del nivell actual de cotització de 3,66 euros, per la qual cosa el banc nord-americà reitera el consell d'infraponderar per a l'operadora espanyola.

JP Morgan ha fet aquesta millora en el marc d'un informe sobre el sector de les telecomunicacions europeu que publica avui, en què es pregunta si les caigudes que han registrat aquestes companyies durant el segon trimestre de l'any, després de començar el primer en positiu, suposen una oportunitat de compra.

Els factors que han motivat les darreres reculades han estat, segons enumeren aquests experts, les febles previsions per al 2024 de Vodafone i BT; les recents promocions de tarifes, que van moderar les esperances de recuperació de preus; les especulacions sobre la possible entrada d'Amazon al mercat de telefonia mòbil dels EUA; i la rotació fora de les 'telecos' cap a companyies tecnològiques i vinculades amb la IA.

"L'informe d'avui suggereix que el sector està sobrevenut i advoca per recuperar l'exposició de manera selectiva", assenyala JP Morgan.

CATALITZADORS POTENCIALS

Els catalitzadors potencials que propiciarien una recuperació del sector inclouen, en primer lloc, una previsible acceleració seqüencial dels ingressos per serveis i del creixement de l'EBITDA a Europa al segon trimestre. A més, mentre que les telecos nord-americanes s'han recuperat totalment de les vendes provocades per les notícies relacionades amb Amazon, les europees no ho han fet, i moltes cotitzen amb un PER d'un sol dígit. Finalment, els inversors atribueixen poques esperances als propers catalitzadors reguladors, atesa la seva naturalesa impredictible i binària, per la qual cosa el potencial de qualsevol dada positiva és alta.

"Les nostres principals apostes per al segon trimestre són Deutsche Telekom, Sinch, Elisa, Truecaller i BT", conclou JP Morgan.

Últimas noticias