JP Morgan eleva el preu objectiu d'Acerinox

Els analistes de l’entitat mantenen la recomanació d’'infraponderar' els títols de l’acerera

Per

Bolsamania | 08 ago, 2018

Els analistes de JP Morgan han elevat el preu objectiu de les accions d'Acerinox (+0,28% a l'IBEX-35), des dels 10 euros fins als 10,40 euros (en el moment en què la companyia cotitzava als 12,33 euros). Amb tot, des de l’entitat financera mantenen la seva recomanació d’'infraponderar' el pes dels títols de l’acerera sobre la cartera dels inversors.

Des de JP Morgan reconeixen que "els resultats del segon trimestre de 2018 estaven en línia amb les nostres estimacions i per sobre del consens, gràcies a un millor control dels seus costos".

Els analistes de l’entitat mantenen la recomanació d’'infraponderar' els títols de l’acerera

Els analistes estimen més un EBITDA per al tercer trimestre de l'any de 150 milions d'euros (respecte als 151 milions registrats durant el segon trimestre de l'any).

Amb tot, per al còmput global de 2018, projecten un EBITDA de 553 milions d'euros (un 5% més), respecte al consens de Bloomberg (537 milions d'euros).

Per tant, els analistes asseveren que "el nostre preu objectiu s'eleva als 10,40 euros", a més de preveure "un creixement del 3% de l'EBITDA" de la companyia.

Últimas noticias