JP Morgan envia un avís a Amadeus pel brot: "A curt termini podria caure encara més."

Rebaixa el seu preu objectiu fins als 69 euros per acció i li reitera el seu consell de 'neutral'

Per

Bolsamania | 02 mar, 2020

Amadeus encara no pot respirar tranquil. El valor continua especialment exposat al coronavirus, i així ho recorda JP Morgan al seu últim informe: "A curt termini, les seves caigudes derivades pel brot de Wuhan poden ser fins i tot pitjors". Com a resultat, reitera el seu consell de 'Neutral' i rebaixa el seu preu objectiu des dels 73 als 69 euros per acció.

L'entitat dels EUA recorda que "la vasta majoria dels ingressos d'Amadeus es basen en els viatges i per això el virus li està fent tant de mal al seu negoci".

"La companyia ja està buscant fórmules per mitigar l'impacte sobre els seus marges, encara que serà impossible evitar que es noti als seus comptes", assevera JP Morgan. "Creiem que Amadeus es recuperarà bé, una vegada passin els temors, el problema és saber quan", assenyala. Per al mitjà termini, sí que anticipen un "bon rebot" del títol.

JP Morgan subratlla a més que Amadeus no va recollir als seus comptes el possible contagi del virus a Europa i els EUA, per la qual cosa el banc d'inversió alerta que haurà de procedir a retallar les seves estimacions per a 2020 (de nou).

La companyia va publicar els seus comptes divendres passat i va aconseguir desmarcar-se amb un avanç del 3%, malgrat advertir de l'impacte de Covid-19 sobre els seus resultats. En concret, va aconseguir un benefici de 1.161,6 milions d'euros al 2019, un 12,6% més.

Últimas noticias