Indra ultima la tecnologia dels vehicles nets de Brisbane Metro a Austràlia

El pilot s'ha implementat al núvol d'Amazon Web Services (AWS)

Per

Bolsamania | 09 jun, 2023

Indra ja està implantant als nous vehicles BRT verds i nets de Brisbane Metro, Austràlia, la tecnologia per a la gestió del transport públic, que ha estat provada amb èxit en un pilot gràcies al fet que l'Ajuntament de Brisbane podrà validar i treballar junts amb la companyia en el disseny final de la solució, ha informat l'empresa aquest divendres.

El projecte de Brisbane Metro transformarà la mobilitat de Brisbane. Operarà al llarg de 21 quilòmetres de vies d'autobús existents i millorades utilitzant vehicles 100% elèctrics, amb capacitat per transportar un gran nombre de passatgers i operar un servei d'alta freqüència.

El pilot s'ha implementat al núvol d'Amazon Web Services (AWS), on s'han desplegat els diferents microserveis i funcionalitats per a operadors i vehicles, i se n'ha provat la integració amb diferents sistemes externs.

La plataforma tecnològica implementada s'ha basat en la solució In-Mova Transit d'Indra que ofereix una visió global de tot l'ecosistema de transport quant a nivell de servei (puntualitat, regulació, qualitat i compliment) i a l'estat de la infraestructura, tant del trànsit com de les estacions. Facilita totes les eines necessàries per a l'operació del servei de transport en temps real, incloent-hi tècniques de 'business analytics' per optimitzar i millorar la qualitat.

Últimas noticias