Indra implantarà el seu sistema de vigilància per optimitzar els aeroports canadencs

S'adjudica el contracte per establir els seus sistemes en cinc aeroports de NAV CANADA

Per

Bolsamania | 06 set, 2021

Indra dotarà els aeroports d'Ottawa, Quebec, Winnipeg, Halifax i St. John al Canadà amb el seu sistema de vigilància i guia de moviments aeris a plataforma de maniobres i rodadura.

L'empresa ha de lliurar, a més, un sistema similar que s'instal·larà al centre d'entrenament de controladors de NAV CANADA a Cornwall, Ontario, i un altre més a implantar al centre de Serveis Tècnics (TSC) d'Ottawa, en aquesta mateixa província. Aquest últim sistema permetrà al personal tècnic realitzar test, validacions i donar suport a tot el país de manera centralitzada.

El lliurament contempla la instal·lació d'un Sistema de Monitorització de Incursió i Alerta de Conflictes (RIMCAS). Aquest sistema millora la seguretat a la plataforma de l'aeròdrom i ja ha provat, de forma documental, la seva capacitat per evitar incidents en altres aeroports de tot el món. Amb el nou sistema de vigilància en superfície, NAV CANADA guanya flexibilitat dotant-se de funcionalitats automatitzades i avançades per complir amb futures necessitats, precisa Indra.

"El contracte estén la reeixida relació amb Indra, companyia amb la qual estem treballant des de fa vint anys. Al llarg d'aquest temps, el seu suport i habilitat per adaptar-se a les nostres necessitats han estat excel·lents. Les seves solucions són molt fiables i s'adapten al que busquem", explica Warren Gosselin, Director de Solucions CNS en NAV CANADA.

Últimas noticias