Iberpapel negocia la venda del seu patrimoni forestal a Uruguai per 50 milions

L'Institut de Colonització Nacional Uruguaià té una opció preferent de compra

Per

Bolsamania | 20 oct, 2022

Actualitzat : 10:56

Iberpapel negocia la venda del seu patrimoni forestal a l'Uruguai per uns 50 milions d'euros, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

Iberpapel ha atorgat una opció de compra sobre el seu patrimoni forestal a Uruguai, situat als Departaments de Canelons, Maldonado i Lavalleja.

Aquest patrimoni té una extensió d'11.178 hectàrees i suposa aproximadament el 40% del patrimoni forestal del grup Iberpapel.

El termini per a exercici de l'opció de compra venç el proper 9 de febrer de 2023, i fins a aquesta data el comprador tindrà exclusivitat per a l'adquisició en les condicions acordades.

El preu d'exercici de l'opció és d'aproximadament 50 milions d'euros. L'adquisició efectiva està subjecta al compliment de les condicions suspensives de comunicació a l'Institut de Colonització Nacional Uruguaià, que té, d'acord amb la legislació aplicable, un dret d'adquisició preferent sobre el patrimoni forestal, i de la preceptiva autorització de l'executiu uruguaià.

"En el supòsit que l'operació arribi a bon port, s'enfortiria el ja potent balanç de la companyia, cosa que reforçaria, encara més, els programes de creixement que està estudiant el Grup Iberpapel. S'espera que el procés pugui concloure als propers mesos. En qualsevol cas, Iberpapel informarà del tancament de l'operació tan aviat com es produeixi", ha explicat l'empresa al comunicat.

Últimas noticias