Ibercaja retarda els seus plans de sortida a borsa per l'"elevada tensió geopolítica mundial"

Esperarà que els mercats "tornen a una situació de més normalitat"

Per

Bolsamania | 01 feb, 2022

Actualitzat : 11:34

Ibercaja ha anunciat aquest dimarts que el seu Consell d'Administració, durant la sessió celebrada aquest dilluns, ha decidit retardar els seus plans per sortir a borsa.

"A la vista de l'alta volatilitat que s'està registrant als mercats de capitals internacionals als últims dies, derivada de la situació d'elevada tensió geopolítica mundial, ha acordat esperar que els mercats tornin a una situació de més normalitat abans de continuar amb la seva oferta pública inicial d'accions ordinàries, prosseguint-ne els preparatius amb la formulació dels comptes anuals tancats el 31 de desembre de 2021, que es durà a terme durant les properes setmanes", ha indicat l'entitat en una nota tramesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Ibercaja anunciava el 20 de gener passat els seus plans per sortir a borsa mitjançant una oferta pública dirigida a inversors qualificats sense especificar una data concreta, encara que al mercat es parlava d'aquest mateix mes de febrer per dur a terme l'operació. Al comunicat d'aquest dimarts l'entitat tampoc no ofereix dates específiques sobre quan reprendrà els seus plans.

L'entitat declarava a finals del mes passat que "convertir-se en una societat cotitzada accelerarà la transformació en curs a les àrees comercial, operativa i financera que ja ha estat experimentant a través de la disminució del nivell de risc del seu balanç, la millora del seu solvència, el seu procés de transformació digital i la revitalització del seu dinamisme comercial”. Afegia que espera que aquesta operació ampliï la base accionarial mitjançant la incorporació d'inversors institucionals i una base diversificada d'accionistes.

Últimas noticias