HSBC recomprarà més accions després de duplicar el benefici durant el primer semestre

El banc britànic ha guanyat 18.100 milions de dòlars durant els primers sis mesos del 2023

Per

Bolsamania | 01 ago, 2023

Actualitzat : 09:54

El banc britànic HSBC, que desenvolupa la majoria dels seus negocis a Àsia, ha anunciat un nou programa de recompra d'accions després de duplicar-ne el benefici al primer semestre del 2023.

A tipus de canvi constant, el benefici abans d'impostos va augmentar en 13.300 milions de dòlars, fins als 21.700 milions de dòlars. El guany després d'impostos reportat va augmentar en 9.100 milions, fins als 18.100 milions de dòlars.

L'entitat ha explicat que el seu compte de resultats s'ha vist beneficiat per "majors ingressos nets per interessos en tots els nostres negocis globals, a causa dels augments de les taxes d'interès".

Noel Quinn, director executiu del banc, ha anunciat "un segon dividend de 0,10 dòlars per acció i una segona recompra d'accions el 2023 de fins als 2.000 milions de dòlars". Aquesta recompra començarà ben aviat i està previst que duri uns tres mesos.

A més, Quinn ha anticipat que "encara s'espera una capacitat de distribució addicional substancial en el futur" per als accionistes, a causa de les previsions optimistes que maneja per als propers trimestres.

"Encara queda molta feina per fer, especialment atesos els molts desafiaments a l'economia global, però confio en el futur a mesura que avancem en la següent fase de la nostra estratègia i ens enfoquem en les oportunitats per impulsar la creació de valor, diversificar els nostres ingressos i retenir un estricte control de costos", ha conclòs el directiu.

Últimas noticias