HSBC eleva el preu de Santander fins als 4,30 euros i baixa el de BBVA fins als 6,10 euros

L'entitat ha actualitzat la visió respecte als dos bancs espanyols

Per

Bolsamania | 18 gen, 2022

HSBC ha actualitzat els preus objectiu d'algunes entitats bancàries i entre elles hi ha dues espanyoles. Santander és vista amb bons ulls per part dels analistes, mentre que per a BBVA retallen una mica les previsions.

D'aquesta manera, l'informe d'aquests experts conclou que el preu objectiu de Banc Santander puja dels 4,20 als 4,30 euros per cada acció.

Al costat contrari, HSBC sosté que BBVA té un preu objectiu de 6,10 euros, una xifra menor als 6,30 euros de la revisió anterior.

Així mateix, durant la darrera setmana han arribat alguns informes que aposten per la banca espanyola. És el cas del Barclays. Els seus analistes també es van decantar per Santander, amb un consell de sobreponderar, amb un preu objectiu sobre les seves accions dels 4,3 euros, en els dos casos sense canvis. Respecte a Unicaja, a la recomanació de sobreponderar li va acompanyar un preu objectiu d'1,1 euros. Sobre CaixaBank, també un sobreponderar per a l'entitat, va fixar un preu objectiu dels 3,2 euros, revisat a la baixa des dels 3,4 euros previs. Pel que fa a BBVA, li van posar la nota de mantenir.

"Observem que els bancs espanyols cotitzen amb descompte respecte a la banca europea (amb un PER mitjà previst el 2023 de 7 enfront del 8 de la banca europea). Davant del creixement del volum que mostren actualment els bancs espanyols, esperem un creixement del BPA subjacent durant el període 2022-2024, sense incloure eventuals pujades de tipus d'interès a la zona euro, així com possibles retorns de capital interessants.A més, incorporem un impacte de 50 punts bàsics per pujades de tipus en els casos amb potencial alcista de les empreses que cobrim", va assenyalar Barclays.

Tot això arriba l'endemà de conèixer-se que el banc que presideix Carlos Torres Vila, BBVA, preveu distribuir 7.000 milions d'euros en dividends als accionistes entre el 2021 i el 2022, que suposen a prop del 20% de la capitalització actual del banc", tal i com va dir el directiu en una entrevista, aquesta quantitat inclou el pla de recompra d'accions i els dividends estimats dels dos anys. no va descartar "distribucions addicionals" als seus accionistes. L'entitat espera situar-se en el seu rang objectiu de capital de l'11,5-12% el 2024.

Últimas noticias