GameStop s'enfonsa malgrat quadruplicar el seu benefici trimestral gràcies a Reddit

La cadena de botigues de videojocs ha estat incapaç de complir les expectatives de vendes

Per

Bolsamania | 24 mar, 2021

Actualitzat : 14:56

GameStop cau a prop d'un 10% a Wall Street després de publicar els seus resultats trimestrals. La cadena de botigues de videojocs ha aconseguit quadruplicar el seu benefici gràcies a l''efecte Reddit', però ha estat incapaç de complir les expectatives de vendes.

Malgrat aquesta reculada, els títols de GameStop acumulen una pujada del 860% aquest any gràcies a WallStreetBets i l'enfonsament dels fons voltor.

Si tenim en compte el conjunt del seu exercici fiscal, la companyia ha registrat unes pèrdues de 215,3 milions de dòlars, menys de la meitat de les registrades un any abans, quan GameStop es va anotar uns números vermells de 470,9 milions.

"Hem tingut un bon començament el 2021, ja que les vendes en botigues comparables de febrer van augmentar un 23%, liderades per la fortalesa contínua en les vendes globals de maquinari", ha afirmat George Sherman, conseller delegat de l'empresa.

GameStop ha aprofitat l'ocasió per anunciar el nomenament de Jenna Owens, ex de Google i Amazon, com a nova cap d'operacions del grup a partir del pròxim 29 de març.

Últimas noticias