Gamesa construirà un parc a Mèxic per subministrar energia a Volkswagen

La companyia subministrarà 65 turbines del modelo G114-2.0 MW i s'encarregarà també de tota la infraestructura necessària per a la instal·lació i operació del projecte

Per

Bolsamania | 11 des, 2015

Actualitzat : 11:44

Gamesa ha firmado un contrato con los promotores Mexico Power Group y First Reserve para la construcción llave en mano del parque de La Bufa (130 MW), ubicado en el estado de Zacatecas, en el centro de México.

La companyia subministrarà 65 turbines del model G114-2.0 MW i s’encarregarà també de tota la infraestructura necessària per a la instal·lació i operació del projecte, així com de les tasques de manteniment a llarg termini. El subministrament de les màquines es realitzarà durant el 2016 i el parc entrarà en funcionament al desembre d’aquest mateix any.

L’energia produïda pel parc serà subministrada en exclusiva a les fàbriques de Volkswagen a les ciutats de Puebla i Silao.

Des del 1999, any que Gamesa va començar a operar a Mèxic, la companyia una intensa activitat tant com el fabricant –amb més de 1.700 MW instal·lats–, com a promotor de parcs eòlics, amb més de 700 MW i una àmplia cartera de parcs al país en diferents fases de desenvolupament. Gamesa, principal fabricant d’aerogeneradors al país, ha anunciat recentment la construcció d’una planta de torres a través de Windar Renovables, aliança d’empreses amb el grup Daniel Alonso. La fàbrica estarà situada a l’estat de Tamaulipas i tindrà una capacitat per fabricar 500 MW l’any. Està previst que els treballs de construcció comencin durant el mes de desembre i que la planta estigui operativa a finals de 2016.

Últimas noticias