Fortes caigudes en Rovi davant la possible contaminació de la vacuna de Moderna

La companyia ha dit que la producció de les seves plantes no s'ha aturat

Per

Bolsamania | 26 ago, 2021

Rovi està caient aquest dijous amb força en borsa després que la companyia digués que està investigant la possible contaminació d'algunes dosis de la vacuna contra la Covid que fabrica per Moderna, contaminació que sembla limitada a alguns lots per Japó.

Segons informa Reuters, un portaveu de l'empresa, que s'encarrega de la fase final d'ompliment i acabat per als clients de fora dels Estats Units de la vacuna de Moderna, ha dit que la producció no s'ha aturat en les seves plantes.

Rovi és avui el pitjor valor del Mercat Continu, amb retallades que ronden al 12%. La farmacèutica té un acord amb la nord-americana Moderna tant per realitzar la fase final de la vacuna contra el coronavirus (acabat i omplert) com per a la seva fabricació del principi actiu.

L'acord ha catapultat Rovi, que l'any es dispara en borsa un 64% i que al passat mes de juny anunciava que esperava un creixement de vendes el 2021 a la part alta de la franja d'estimacions (20%-30%) gràcies, en bona mesura, a aquesta aliança. Rovi va avançar també fa dos mesos que preveu augmentar la capacitat de producció anual de la vacuna de Moderna des dels 600 milions de dosis actuals fins a "molt per sobre dels 1.200 milions".

Últimas noticias