Fnac obre la seva setena botiga a Madrid

La nova botiga està situada en ple barri de Salamanca, al carrer Goya

Per

Bolsamania | 14 ago, 2017

Actualitzat : 15:15

Fnac ha obert aquest dilluns a Madrid la seva setena botiga. El nou espai amb què la cadena francesa compta a la capital espanyola està ubicat al carrer Goya, en ple barri de Salamanca, i s’hi podran trobar productes d'informàtica, connectivitat i llibres. L'obertura de la botiga va ser anunciada el passat mes de maig.

La companyia obrirà al centre de Madrid una altra botiga a la tardor: Fnac Plaza Río, al costat de Madrid Río

Segons ha informat Fnac en una nota, la botiga s'ha obert al número 42 del carrer Goya, un emplaçament "clau i estratègica" per a la companyia, al centre de la capital, on també obrirà una altra botiga a la tardor: Fnac Plaza Río (al costat de Madrid Río, enfront de l’Escorxador).

Dividida en dues plantes, la botiga que ha obert aquest dilluns les seves portes té una superfície de 900 metres quadrats i compta amb 40 empleats. Està especialitzada en informàtica i connectivitat (amb una nodrida gamma d'ordinadors, smartphones, wearables, perifèrics i accessoris) i en llibres (amb aproximadament un 50% del seu espai dedicat a aquesta categoria), encara que també podran trobar-s’hi productes de fotografia, televisió, so, música, cinema, marxandatge i papereria.

A més, a través dels serveis omnicanal que ofereix la marca, els clients tenen a la seva disposició tot el catàleg de Fnac format per més de 4 milions de referències, moltes d'elles disponibles en dues hores gràcies al sistema de moviment de mercaderia entre botigues i des de Fnac.es.

Com a novetat, Fnac Goya compta amb una pantalla tàctil de 55" des de la qual els clients poden fer les seves comandes i rebre-la en dues hores a la mateixa botiga. Així mateix, té una zona dissenyada per Apple per a una millor exposició dels seus productes i una zona Samsung amb una implantació especial de la marca.

FOMENT DE LA CULTURA

I en línia amb el compromís que la marca francesa ha adquirit per fomentar la cultura, Fnac Goya disposa també d'una 'zona de confort' que albergarà diverses activitats com presentacions de llibres, tallers literaris, clubs de lectura, esdeveniments del Club Fnac Kids, tallers de fotografia, etc.

Fnac Goya està ubicada en un edifici històric protegit construït entre 1910 i 1920. A més de la façana, la reforma de la botiga conserva l'estructura interior i detalls arquitectònics, com les motllures del sostre en determinades estances. La cadena ha decidit establir-se en aquesta zona en considerar-la com "un dels principals eixos comercials de la ciutat", atès que a l'entorn es troben grans cadenes de moda com Zara, H&M i Mango i nombroses empreses internacionals.

Amb l'obertura d'aquesta botiga, Fnac Espanya suma un total de 31 establiments (incloent-hi el de Principat d'Andorra, també sota la seva gestió) i set en la Comunitat de Madrid, junts amb el Fnac Callao, Fnac Parquesur, Fnac Plaza Norte, Fnac La Gavia, Fnac Majadahonda i Fnac Universidad Europea de Madrid.

Últimas noticias