Fluidra construeix la nova zona wellness del CNAB de Barcelona

El projecte abastarà una àrea de 421 metres quadrats

Per

Bolsamania | 13 gen, 2022

Fluidra serà l'encarregada de construir la nova zona wellness de les instal·lacions del Club Natació Atlètic-Barceloneta (CNAB) situat a la platja de Sant Sebastià de Barcelona, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El projecte, dissenyat per Fluidra Projects, abasta una àrea de 421 metres quadrats. La nova zona wellness comptarà amb una piscina lúdica d'acer inoxidable i estarà equipada de diferents jocs aquàtics: llits d'aire, bancs d'hidromassatge, cascades i raigs cervicals, etc. A més, també comptarà amb dues piscines d'acer inoxidable de contrast, és a dir, de diferents temperatures.

Així mateix, l'espai disposarà d'una zona completa de temperatura i relaxació amb sauna, bany de vapor, font gel, dutxes sensacions i una exclusiva zona per relaxar-se amb bancs calefactats i paret de sal.

Amb aquesta construcció, la zona wellness del CNAB oferirà uns “serveis de la més alta qualitat als seus usuaris”, ha dit Fuidra. El projecte ja s'està duent a terme i està "molt avançat", i per això està previst que s'inauguri aquesta primavera.

Últimas noticias