Fitch manté el ràting de Cellnex en 'BBB-' després d'adquirir Alticom a Holanda

Fitch Ratings ha valorat positivament aquesta operació, ja que permetrà a Cellnex créixer en el seu projecte de xarxa de telecomunicacions 5G

Per

Europa Press | 05 set, 2017

L'agència d'avaluació de crèdit internacional Ficth Ratings ha mantingut el ràting de Cellnex en 'BBB-' després de l'adquisició de Alticom a Holanda per 133 milions d'euros.

En un comunicat, Fitch Ratings ha valorat positivament aquesta operació, ja que permetrà a Cellnex créixer en el seu projecte de xarxa de telecomunicacions 5G, a més d'oferir a la companyia nous equipaments i infraestructures per créixer a Europa.

L'agència ha remarcat que per la grandària de l'adquisició, l'impacte en el perfil de crèdit de Cellnex és limitat, el que ha enllaçat amb les seves inversions durant els últims tres anys a França, Regne Unit i Itàlia.

Aquest dilluns Cellnex Telecom va informar que amb aquesta compra s'integren 30 torres i emplaçaments de llarg abast en tot Holanda: les 30 torres presten serveis d'ubicació per a equips de transmissió de telecomunicacions sense fils; localització de servidors, i accés al 'backbone' de fibra òptica.

Alticom té entre els seus clients tots els operadors de telecomunicacions i radiodifusió a Holanda, amb els quals té contractes de 5 a 10 anys.

El conseller delegat de Cellnex, Tobias Martínez, va afirmar que Alticom aporta solidesa a Cellnex als Països Baixos en incorporar un negoci recurrent, "amb fluxos previsibles a mitjà i llarg termini", i, a més, implica una nova aposta pel 5G.

Últimas noticias