Ferrovial remodelarà i explotarà l'aeroport de Denver per 650 milions

La concessió té una durada de 34 anys

Per

Bolsamania | 25 ago, 2017

Ferrovial Aeroports, que lidera el consorci Great Hall Partners, ha signat el contracte per a la remodelació i explotació comercial de la terminal Jeppesen de l'Aeroport Internacional de Denver. La concessió té una durada de 34 anys i suposa una inversió de 650 milions de dòlars. Great Hall Partners està format també per les companyies nord-americanes Saunders Construction i JLC, un fons d'inversió creat per Loop Capital i Magic Johnson Enterprises. Ferrovial Agroman participa en els treballs de construcció inclosos en el projecte.

Jorge Gil, conseller delegat de Ferrovial Aeroports, ha destacat que "estem molt satisfets d'haver assolit amb èxit el tancament comercial del projecte i de seguir treballant amb l'aeroport en el desenvolupament i implementació d'un nou "Great Hall" que suposarà nombrosos beneficis per a Denver i la seva comunitat". Gil ha afegit que "estem agraïts per la confiança dipositada en els nostres equips i completament compromesos en fer realitat la visió de l'aeroport de Denver i convertir-lo en el hub favorit d'Amèrica".

Durant els propers mesos, Great Hall Partners avançarà en el tancament financer del projecte que s'espera que arribi durant l'últim trimestre d'aquest any.

Últimas noticias