Ferrovial aconsegueix plusvàlues de 317 milions després de vendre el negoci de Medi Ambient

A PreZero International en el marc del procés de desinversió de la divisió de Serveis del grup

Per

Europa Press | 27 jul, 2021

Ferrovial aconseguirà unes plusvàlues d'aproximadament 317 milions d'euros després de la venda del negoci de Medi Ambient a Espanya i Portugal a PreZero International, empresa del Grup Schwarz, en el marc del procés de desinversió de la divisió de Serveis del grup, segons ha informat la companyia aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L'operació suposa un valor d'empresa de 1.133,5 milions d'euros, incloent-hi capital i deute. El negoci de Medi Ambient de Ferrovial Serveis a Espanya i Portugal va registrar el 2020 un resultat brut d'explotació (Ebitda) d'aproximadament 130 milions d'euros.

Tenint en compte el balanç de tancament de l'exercici 2020, el valor implícit de les accions (implied equity value) seria d'aproximadament 950 milions d'euros. El preu final pagador al tancament de l'operació s'ha d'ajustar per referència a un balanç preparat tal com era aleshores.

El tancament de la transacció està supeditat a condicions usuals en aquest tipus d'operacions i es preveu que tingui lloc durant la segona meitat de 2021.

Últimas noticias