Els 'hedge funds' baixistes dubten en Sacyr, que puja un 12% el 2017

Marshall Wace redueix la pressió a la baixa sobre la constructora, mentre que AHL Partners l'augmenta

Per

Bolsamania | 16 feb, 2017

Sacyr perllonga aquest any la remuntada que va iniciar en borsa l’exercici passat, amb una pujada en el primer mes i mig del 12% ja. Una evolució que s'ha traduït en moviments dels 'hedge funds' al capital de la constructora. L'últim, aquesta setmana.

Els 'hedge funds' Marshall Wace i AHL Partners, dos dels baixistes més agressius de la borsa espanyola, han decidit modificar les seves posicions, segons els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El primer ha reduït la seva posició curta des de l'1,08% fins al 0,99%. Una reducció que allarga des de l'1,41% que va arribar a aconseguir a principis de desembre.

El segon, el fons de cobertura de Man Group, realitza el moviment en l'adreça oposada, en incrementar la pressió des del 0,49% fins al 0,51%. És el primer canvi que realitza a l'alça després d’una tendència de disminuir la seva aposta des del 0,8% que va registrar al novembre.

Per sobre del 0,5% del capital també se situen les inversions baixistes d'Oxford Asset Management i Systematica Investment, amb un 0,7% i un 0,6%, respectivament. L'última dada agregada de posicions curtes, publicada per la CNMV que recull les posicions el 4 de febrer, reflecteix un 3,65% del capital, el percentatge més reduït en els últims cinc mesos.

El valor, que depèn de l'evolució en borsa de la pròpia constructora però també de Repsol per la seva participació de més del 8% en la petroliera, ja ha pujat un 50% des que el 20 de juny el Comitè Assessor Tècnic de l'Ibex 35 decidís expulsar la companyia del selectiu.

Últimas noticias