Els guanys trimestrals d'AT&T deceben i les seves accions cauen un 7%

Ha presentat un benefici per sota de les expectatives després de l'adquisició de Time Warner

Per

Bolsamania | 24 oct, 2018

Actualitzat : 19:00

AT&T ha presentat aquest dimecres un benefici durant el tercer trimestre per sota de les expectatives, tot i un increment inesperat en el nombre de subscriptors de telefonia mòbil als EUA. L'ingrés net del tercer trimestre atribuïble va augmentar a 4.700 milions de dòlars, o 65 centaus per acció, des dels 3.000 milions, o 49 centaus per acció, de l'any anterior. Aquest període coincideix amb l'adquisició de Time Warner.

La companyia va guanyar 90 centaus per acció, mentre que els analistes havien fet una estimació de 94 centaus per acció. Els ingressos operatius totals van augmentar un 15,3%, fins als 45.740 milions, xifra que supera l'expectativa dels analistes de 45.650 milions, "principalment a causa de l'adquisició de Time Warner", assegura la companyia en un comunicat.

WarnerMedia, coneguda com Time Warner abans de l'adquisició, va obtenir ingressos de 8.200 milions, un augment del 6,5% respecte a l'any anterior. AT&T ha reduït la seva dependència en el negoci de la telefonia en comprar Time Warner per 85.000 milions de dòlars, però encara s'enfronta a una àrdua batalla per trobar creixement a mesura que les caigudes en una empresa compensen el creixement en una altra.

Mentrestant, el segon major operador de telefonia mòbil als EUA va obtenir una xarxa de 69.000 subscriptors, en comparació amb les estimacions dels analistes que esperaven una caiguda neta de 22.000 subscriptors. AT&T també va perdre 359.000 subscriptors de televisió, enfront dels 251.000 subscriptors perduts durant el trimestre de l'any anterior, a mesura que els espectadors continuen retallant paquets de televisió a favor de serveis de vídeo més barats com Netflix.

"Estic satisfet amb el progrés que hem aconseguit en diversos fronts durant el tercer trimestre". "Estem posant les bases per estabilitzar la rendibilitat del nostre grup d'entreteniment el 2019", ha dit el president i CEO d'AT&T, Randall Stephenson.

Les accions d'AT&T es deixen al voltant d'un 7% en Wall Street. Les accions van baixar un 10% aquest any fins a la data de tancament del mercat dimarts.

Últimas noticias