Els demòcrates al Senat dels EUA creuen que "s'hauria de considerar" prohibir TikTok

Davant la possibilitat que la Xina utilitzi les dades de la plataforma per espiar

Per

Bolsamania | 13 feb, 2023

La prohibició de TikTok als EUA "s'hauria de considerar". Així ho creuen els demòcrates del Senat nord-americà, perquè consideren que la Xina podria utilitzar les dades de la plataforma per espiar i anar contra la seguretat nacional i que es podrien utilitzar amb finalitats d'intel·ligència o desinformació.

Cal recordar que TikTok és propietat de ByteDance, una de les empreses privades més valuoses de la Xina.

"Sabem que hi ha propietat xinesa de l'empresa propietària de TikTok. I hi ha algunes persones al Comitè de Comerç que estan investigant això ara mateix. Veurem per on surten", ha assenyalat el líder de la majoria demòcrata al Senat, Chuck Schumer, durant una entrevista amb la cadena abc.

Per la seva banda, des de la xarxa social han assegurat diverses vegades que TikTok no comparteix informació amb el govern xinès.

De fet, al març, el CEO de TikTok, Shou Zi Chew, compareixerà davant el Comitè de Comerç i Energia, on discutirà "les pràctiques de seguretat de dades i privadesa del consumidor de TikTok, l'impacte de les plataformes en els nens i la seva relació amb el Partit Comunista Xinès".

Últimas noticias