Els creditors d’Air Berlin es reuniran amb Lufthansa i easyJet

Air Berlin va dir que les negociacions amb Lufthansa i easyJet continuaran fins el 12 d'octubre

Per

Bolsamania | 22 set, 2017

Els creditors d'Air Berlin han triat la companyia alemanya Lufthansa i la britànica easyJet com a possibles compradors del negoci, després que la companyia s'hagi declarat insolvent. Així, durant les tres pròximes setmanes, Air Berlin negociarà amb ells.

"Es va concedir autorització per celebrar un o més acords amb un o més d'aquests licitadors", va dir Air Berlin en un comunicat dijous.

No obstant això, les converses sobre els altres actius d'Air Berlin, com la seva unitat de manteniment d'aeronaus, continuaran amb altres empreses, van afegir al comunicat. Air Berlin, que té a prop de 8.000 empleats i opera amb 144 avions, va presentar una sol·licitud d'insolvència a l'agost després que la accionista principal Etihad va retirar-ne el finançament.

Dues fonts properes a l'assumpte van dir a Reuters dijous que Lufthansa estava preparada per quedar-se una gran part de l'aerolínia. El CEO de Lufthansa havia assenyalat abans que l'aerolínia volia assegurar els 38 avions tripulats d'Air Berlin, i estava interessat en altres 20-40 avions de curt abast.

Air Berlin va dir que les negociacions amb Lufthansa i easyJet continuaran fins al 12 d'octubre, fet que significa que la junta directiva d'Air Berlin no podrà prendre una decisió final el 25 de setembre com s'esperava.

Últimas noticias