Els sisvalors "calents" d'AlphaValue

Carrefour, BME, Orange... són títols que s'han de seguir ara, segons aquests experts

Per

Bolsamania | 18 des, 2017

Actualitzat : 15:05

Hi ha cinc valors als quals, per una cosa o una altra, cal prestar especial atenció en el moment actual, segons els analistes d'AlphaValue. Aquests són:

- Carrefour (reduir, preu objectiu 17,7 euros): destaquen el fet que està en una "clara recuperació des de fa tres setmanes" i valoren positivament el "creïble acostament d'Amazon". "Tot i la debilitat per fonamentals, la valoració és baixa respecte a històric", assenyalen els analistes d'AlphaValue, alhora que apunten a una necessitat de canvis estratègics, el bon posicionament geogràfic per Amazon i la fragmentació accionarial (Groupe Arnault, família Moulin, Abilio Diniz...).

- BME (reduir, preu objectiu 26,6 euros): "Després de les caigudes, s'acosta una nova oportunitat per Euronext per comprar l'operador espanyol. La concentració sectorial és òbvia", expliquen aquests experts.

- Orange (comprar, preu objectiu 19 euros): en dues setmanes ha recuperat un 4,43%. Des d’AlphaValue destaquen que el seu 'dia de l'inversor' a Londres va ser ben acollit pels inversors.

- Essilor (afegir, preu objectiu 119 euros): la fusió amb Luxottica comença a cotitzar-se amb més optimisme, precisen aquests experts. "Podríem tenir alguna sorpresa positiva encara no descomptada pel mercat", afegeixen.

- Dialog (comprar, preu objectiu 47,5 euros): les fortes caigudes i els desmentits al fet que Apple "faci la feina de Dialog", units a l'apetit corporatiu tecnològic, podrien rellançar la penalitzada cotització de Dialog. "Fort potencial per fonamentals", diuen en AlphaValue.

- Siemens Gamesa (reduir, preu objectiu 11,2 euros): les últimes notícies han anat redreçant el rumb de la cotització, molt castigada fins ara. "Amb una mica de suport, podria tornar als 12 euros en breu", auguren aquests analistes.

Últimas noticias