Elecnor s'adjudica dos projectes de transmissió a Xile per 414 milions

El client d'aquest projecte és la Comissió Nacional d'Energia (CNE)

Per

Bolsamania | 12 nov, 2018

Elecnor s'ha adjudicat, a través dels consorcis Celeo Redes Chile Espanya i Celeo Redes, el concurs per a la construcció, operació i manteniment de dos nous projectes corresponents al Sistema de Transmissió Zonal de Xile, per un import de 466 milions de dòlars (414 milions d'euros).

El client d'aquest projecte és la Comissió Nacional d'Energia (CNE), ha informat avui el grup d'infraestructures i energia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Les instal·lacions del primer projecte s'ubicaran a l'oest de Santiago de Xile, entre Melipilla i Valparaíso, i es construiran dues noves subestacions -Casablanca, de 220/66 quilovolts (kV), i La Pólvora, de 220/110kV-, així com una línia de transmissió elèctrica de doble circuit de 220kV i 110 quilòmetres de longitud.

Aquest projecte millorarà el sistema de transmissió regional d'electricitat a la zona i facilitarà la connexió entre la capital i la regió de Valparaíso.

La segona adjudicació, al sud de Santiago entre les regions del Maule i de Concepción, inclou la construcció d'una línia de transmissió de 360 ​​quilòmetres i l'execució de cinc subestacions.

Elecnor, a través de la seva filial Celeo Redes Chile, opera i manté a l'actualitat 710 quilòmetres de línies de transmissió (la línia Ancoa-Alto Jahuel, de 510 quilòmetres, i la Charrúa-Ancoa, de 200 quilòmetres).

Amb les dues noves adjudicacions, Celeo Redes Chile comptarà amb un total de sis projectes en propietat al país andí. Celeo Redes és una empresa conformada per Celeo Concesiones i Inversiones i la gestora de fons de pensions holandesa APG.

Últimas noticias