El sector del luxe pateix a la borsa per les últimes prediccions de Deutsche Bank

Hermès, LVMH i Kering van caure ahir amb força i continuen cedint aquest dimecres

Per

Bolsamania | 24 mai, 2023

El sector del luxe segueix caient aquest dimecres a borsa després de perdre ahir dimarts més de 30.000 milions de dòlars de capitalització per uns comentaris de Deutsche Bank.

Les accions d'Hermès International cedeixen un 1,5% (ahir es van desplomar fins a un 5,5%), mentre que les d'LVMH retallen al voltant d'un 2% (van perdre la sessió passada un 4%) i les del propietari de Gucci, Kering, es deixen també al voltant d'un 2%, en línia amb el que van retallar aquest dimarts.

El sector està patint a la borsa després que els analistes de Deutsche Bank diguessin que una desacceleració als EUA és una preocupació creixent.

Tot i que el repunt de la demanda xinesa ha estat un dels principals motors de les fortes vendes que ha registrat el sector, i un dels principals artífexs del seu bon comportament borsari dels darrers temps, els inversors es mostraran probablement més exigents a partir d'ara, va dir el banc alemany.

"Esperem que les pujades depenguin més del comportament dels guanys i esperem que els inversors es tornin més selectius", va afirmar l'entitat.

Les accions de Kering han guanyat un 12% aquest any, mentre que LVMH ha pujat més d'un 24% i Hermès ha sumat un 33%, i totes han superat la revaloració del 10% a l'índex Stoxx Europe 600.

Últimas noticias