El CEO de Ezentis y otros catorce directivos compran 553.000 euros en acciones

Entre els dies 13 i 30 d'abril

Per

Europa Press | 13 abr, 2020

El consell d'administració de Ezentis ha autoritzat la sol·licitud rebuda d'un grup de 15 consellers i directius, entre ells el conseller delegat, Fernando González, per la qual es comprometen a adquirir accions de la signatura en el mercat obert, entre el 13 i 30 d'abril, per un import total de 553.000 euros.

Les sol·licituds d'adquisició han estat realitzades per sis administradors, inclosos el president, el vicepresident i el conseller delegat, i nou directius, segons ha informat la companyia aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"Aquests compromisos evidencien la confiança dels administradors i l'equip directiu en l'estratègia a llarg termini de la societat, així com la seva evolució futura", ha ressaltat la signatura.

A principis d'aquest mes, Ezentis va decidir reduir temporalment la remuneració de l'alta direcció i dels consellers de la companyia fins a un 20% en un context marcat per la situació generada per la propogació del coronavirus.

En concret, els consellers i els membres del comitè de direcció assumiran una disminució del 20% del seu sou, mentre que el de la resta del personal directiu es reduirà un 10%.

Últimas noticias