eDreams guanya 6,5 milions durant el seu primer semestre fiscal, un 46% menys

La seva xifra d'ingressos es va incrementar un 6% durant el seu primer semestre fiscal, fins als 254.500.000 d'euros

Per

Europa Press | 29 nov, 2017

L'agència de viatges en línia eDreams Odigeo va registrar un benefici net de 6,5 milions d'euros durant els sis primers mesos del seu exercici fiscal, finalitzat el 30 de setembre, xifra un 46% inferior a la del mateix període de l'any anterior. No obstant això, el benefici net ajustat de la companyia va créixer un 3% durant aquest període, fins a situar-se als 17,1 milions d'euros.

Segons ha informat aquest dimecres l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la seva xifra d'ingressos es va incrementar un 6% durant el seu primer semestre fiscal, fins als 254.500.000 d'euros, mentre que les reserves es van incrementar un 1%. Excloent-ne factors no recurrents com la venda dels negocis de viatges corporatius i paquets de vacances, les reserves van augmentar un 3%.

El resultat brut d'explotació (EBITDA) d'eDreams es va situar als 42,9 milions d'euros, un 14% menys, mentre que el resultat net d'explotació (EBIT) va retrocedir un 18%, fins als 32,9 milions d'euros. No obstant això, l'EBITDA ajustat de l'agència de viatges en línia va créixer un 8%, fins als 58.700.000 d'euros.

La companyia ha destacat que aquests "sòlids resultats" semestrals s'han vist impulsats per la seva estratègia i per les inversions realitzades per canviar el seu model d'ingressos i que comencen ja a donar fruits. "Estem satisfets amb el nostre rendiment durant la primera meitat de l'any", ha declarat el conseller delegat del grup, Dana Dunne.

Últimas noticias