EasyJet augmenta un 16% els seus ingressos durant el seu tercer trimestre fiscal

Els ingressos han ascendit fins als 1.566.000

Per

Europa Press | 20 jul, 2017

EasyJet va registrar uns ingressos de 1.387 milions de lliures esterlines (1.566 milions d'euros) durant el seu tercer trimestre fiscal, fins al 30 de juny de 2017, fet que suposa augmentar un 16% la seva facturació respecte al mateix període de l'any anterior, quan va comptabilitzar 1.196 milions de lliures esterlines (1.350 milions d'euros), ha informat la companyia.

D'aquesta manera, el volum de facturació va augmentar en 191 milions de lliures esterlines (215 milions d'euros) gràcies a un creixement del 10,8%, fins als 22,3 milions en el nombre de passatgers transportats durant el període.

Els ingressos per seient van augmentar un 5,9% a canvi constant, amb 57,78 lliures (65,23 euros) per seient.

Aquest millor resultat es basa, segons l'aerolínia, en una "millora constant" de les propostes al client, així com en altres iniciatives d'ingressos que van ajudar a estimular les reserves i construir les compres durant el període, entre els quals destaquen Setmana Santa, moment que els va beneficiar de manera "significativa".

Durant el primer trimestre del seu exercici fiscal, la companyia de baix cost britànica va augmentar un 10,2% la seva capacitat, fins als 26,8 milions de seients, respecte al mateix període de l'anterior. Va registrar un factor d'ocupació del 93,1%, més d'un punt percentual més.

La consellera delegada de l'aerolínia, Carolyn McCall, va subratllar que el creixement d'easyJet ha estat "fort" durant aquest trimestre: "El nostre creixement disciplinat continua estrenyent la nostra posició al mercat i estem veient una tendència positiva en la facturació", ha assenyalat.

"Després de 18 mesos de canvis externs difícils, easyJet viu de nou una tendència positiva", ha destacat, després de referir-se a l'obtenció del certificat d'operador aeri obtingut per la companyia a Àustria. "Això significa que els drets de la nostra aerolínia estaran assegurats quan el Regne Unit abandoni la Unió", ha assegurat.

easyJet va anunciar la partida del nou vol d'easyJet Europa avui, l'operadora establerta a la Unió que, tal com van anunciar la passada setmana, garantiria el negoci de l'aerolínia al mercat comunitari.

Aquests bons resultats podrien ser una de les causes per les quals les accions d'IAG a Espanya cauen un 2,3%.

Últimas noticias