Duro Felguera es desploma en borsa després d'uns resultats "molt fluixos"

La companyia va anunciar aquest dimarts unes pèrdues d’11 milions fins a setembre

Per

Bolsamania | 15 nov, 2017

Actualitzat : 13:06

Duro Felguera és un dels valors que pitjor ho està fent aquest dimecres al mercat espanyol. La companyia es deixa un 6% al Continu (ha arribat a caure més d'un 8%) després de publicar uns resultats (ahir després del tancament) que els analistes qualifiquen de "fluixos".

Duro Felguera va perdre 11 milions d'euros fins a setembre davant el benefici d’1,5 milions d'euros registrat durant el mateix període d'un any abans. L'empresa, que es troba en ple procés de reestructuració, va dir que "la falta de disponibilitat de línies de risc està limitant la nova contractació i dificultant l'avanç dels projectes en cartera".

"Resultats molt fluixos, amb una caiguda de l'EBITDA del 87%, fins als 2,89 milions d'euros, lluny dels 24-26 milions esperats per nosaltres i pel consens per 2017", assenyalen els experts de Banc Sabadell.

Duro Felguera ha rebaixat, a més, la cartera de comandes en 918 milions d'euros (-38%) per la cancel·lació de quatre contractes. El fet que la companyia hagi reconegut que la seva activitat, tant a nivell comercial com operatiu, s'està veient afectada negativament pel procés de refinançament i la falta de disponibilitat de línies de risc "podria obrir dubtes en el procés de refinançament que es negocia ara, que inclou una ampliació de capital de 100 milions d'euros", assenyalen des de Sabadell.

Els experts d'Ahorro Corporación, per la seva banda, també destaquen el negatiu de la pèrdua de la cartera de comandes derivada de la seva difícil situació financera i de les negociacions de la companyia per refinançar el deute. Després d'aquests ajustos, la cartera de comandes de Duro Felguera passa de 2.224.000 a 1.306.000.

Últimas noticias