Dogi cau en borsa després de millorar els seus resultats en el tercer trimestre

El benefici net acumulat en el tercer trimestre ha estat de -742.000 euros

Per

Bolsamania | 14 nov, 2016

Actualitzat : 14:31

Dogi cotitza amb caigudes entorn del 2% després de registrar unes pèrdues de 742.000 euros fins a setembre, la qual cosa ha suposat una caiguda del 80% pel que fa al mateix període de l'any precedent, resultat que no inclou l'adquisició de Treiss del passat mes d'octubre, segons ha informat la companyia aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El benefici operatiu (Ebitda) ha aconseguit els 11.000 euros en el tercer trimestre i 813.000 euros en l'acumulat anual, la qual cosa ha suposat una millora de 3 milions d'euros pel que fa al mateix període de l'any anterior. El resultat d'explotació (Ebit) ha estat de -170.000 euros a 30 de setembre, millorant aquesta xifra en 3,5 milions d'euros en comparació del mateix període de l'any precedent.

En aquest sentit, malgrat el descens de vendes produït, han caigut un 7,9%, per la ralentització del mercat dels últims mesos, la millora es concentra en la planta espanyola, on l'Ebit ha millorat en 4,5 milions d'euros com a conseqüència de les accions de millora implementades en els últims trimestres. Aquesta evolució positiva s'explica, principalment, per les accions encaminades a millorar les operacions que s'estan desplegant en el grup i, especialment, en la matriu espanyola.

El benefici operatiu de Dogi ha aconseguit els 11.000 euros en el tercer trimestre

En el marc del Pla Estratègic del Grup Dogi, la companyia ha adquirit la societat Gèneres de Punt Treis , el negoci principal del qual és el disseny de roba per a dona, en el quart trimestre de l'any i aportarà un volum de negoci i resultats significatius al grup.

En paral·lel, el grup està gestionant la seva organització per afrontar de forma adequada el creixement inorgànic. Així, a més de millores organitzatives i desplegaments de noves polítiques de recursos humans, s'han produït incorporacions en l'Alta Direcció del grup. En concret, en l'adreça financera corporativa i la direcció comercial de la societat per al negoci del grup a Espanya.

A nivell comercial, Dogi està potenciant els mercats de Magrib i Centreamèrica, on es preveuen creixements significatius en el volum de confecció de peces, i s'ha mostrat optimista de cara al tancament de l'any.

Últimas noticias