Dimiteix el director d'operacions de Ryanair, Michael Hickey

La dimissió serà efectiva a finals d'aquest mes

Per

Europa Press | 09 oct, 2017

Actualitzat : 12:30

El director d'operacions de la companyia aèria Ryanair, Michael Hickey, va presentar aquest divendres la seva dimissió, que serà efectiva a finals d'aquest mes, segons ha confirmat la mateixa empresa.

Hickey deixa així una empresa on ha prestat gairebé 30 anys de servei des que s'incorporés a les seves files en qualitat d'enginyer el 1988, abans d'exercir el paper de cap del Departament d'Enginyeria el 2000, i finalment director d'operacions, càrrec que exercia des de 2014.

El conseller delegat de Ryanair, Michael O'Leary, ha agraït a Hickey la seva "enorme contribució a la qualitat i seguretat de la nostra tasca d'enginyeria i les nostres funcions operatives".

O'Leary ha confirmat que Hickey romandrà a la companyia en qualitat d'assessor "per suavitzar la transició cap a un successor", procés que començarà immediatament "i per completar els enormes projectes en què està treballant".

Entre aquests projectes es troba un contracte multianual de manteniment de motors i la construcció de nous hangars a Sevilla i Madrid.

"Tots els que formem Ryanair volem agrair sincerament a Mick els seus serveis i la seva orientació durant els últims 30 anys i desitjar-li tot l'èxit possible en el futur", conclou la nota.

La dimissió arriba enmig de les cancel·lacions de vol de la companyia. El conseller delegat de la companyia aèria va insistir que tots els problemes de Ryanair s'havien derivat d'un "error" en la distribució de les vacances del personal de bord. "No tenim prou personal en reserva per fer front als trastorns soferts, com els provocats pels controladors o per la climatologia", va comentar el directiu.

No obstant això, Ryanair va confirmar que hi haurà noves cancel·lacions fins a març de 2018. Amb aquestes noves modificacions, fins a 400.000 persones es poden veure afectades.

Últimas noticias