DIA porta la marca pròpia de Clarel a Alemanya, Itàlia, França i el Regne Unit a través d'Amazon

Clarel és la marca de l'empresa especialitzada en bellesa, salut, higiene personal i llar

Per

Bolsamania | 17 nov, 2017

DIA ha començat a exportar els productes de marca pròpia de la marca Clarel als mercats d'Alemanya, Itàlia, França i el Regne Unit. A través d'una botiga en línia habilitada al marketplace d'Amazon, els potencials clients d'aquests països podran adquirir productes de les marques pròpies de Clarel com Bonté, per a la cura i higiene personal o Baby Smile i Junior Smile, dirigides a la cura dels més petits de la casa.

Clarel és la marca de Grup DIA especialitzada en bellesa, salut, higiene personal i llar amb més de 1.000 botigues físiques repartides per tota la geografia espanyola.

La botiga en línia de Clarel a Amazon posa a disposició dels consumidors més de 100 referències, que també estaran disponibles per al mercat espanyol. L'oferta en línia de la marca Clarel, es complementa a Espanya amb la seva botiga virtual clarel.es, des d'on se serveix des d'un magatzem situat a l’Almunia de Doña Godina, Saragossa, a tot arreu de la Península.

Amb aquesta nova aliança, Grup DIA i Amazon amplien el seu àmbit de col·laboració, després dels acords assolits a Madrid i Barcelona amb La Plaza de Dia en Amazon Prime Now. Aquesta botiga virtual ofereix ja als clients d'aquestes dues ciutats un total de 5.300 referències, amb una franja horària de lliurament màxima de dues hores.

Últimas noticias