Deutsche veu a Telefónica en 10,6 euros i fica la seva filial alemanya en les seves 'tops'

Eleva el preu objectiu de la 'teleco' dirigida per Pallete fins als 10,6 euros

Per

Bolsamania | 17 des, 2019

Deutsche Bank publica aquest dimarts un informe sobre el sector de telecomunicacions europeu en el qual millora els preus objectius de pràcticament totes les que inclou, dins de les quals hi ha dues companyies espanyoles: Telefónica i Cellnex. Per a la primera eleva la valoració fins a 10,60 euros des dels 10,30 euros previs ('mantenir') i per a la segona fins als 39 euros des dels 38 euros ('mantenir').

El nou preu objectiu suposa atorgar un potencial a l'operadora dirigida per José María Álvarez-Pallete pròxim al 60% des dels preus actuals de cotització. Quant a Cellnex, el potencial seria molt menor, d'aproximadament un 3,5%.

El banc germà ha inclòs a la filial alemanya de Telefónica -Telefónica Deutschland- en el grup dels seus favorits per a 2020. "Els nostres 'tops picks' per a principis de 2020 són: Orange, Telecom Itàlia, Vodafone i Telefónica Deutschland (nova entrada). Els menys preferits són: Telia, BT i Proxius (a la qual baixen de 'mantenir' a 'vendre' i a la qual retallen el preu objectiu fins a 22 euros des de 24 euros)", expliquen aquests analistes.

Altice també és una opció que agrada a Deutsche; expliquen que està en procés de monetitzar els seus actius de fibra portuguesos. "Talk Talk és la nostra opció preferida entre les empreses de capitalització mitjana, amb potencial per a monetitzar el seu projecte FTTH a Regne Unit a principis de l'any nou. A més, hem elevat ENS fins a 'comprar'", afegeixen.

Últimas noticias