Deutsche, positiu amb les immobiliàries espanyoles i amb Metrovacesa en particular

Després de mantenir diverses trobades amb responsables d'aquestes la setmana passada

Per

Bolsamania | 20 jun, 2018

Els experts de Deutsche Bank publiquen aquest dimecres un informe sobre el sector immobiliari espanyol fruit de diverses trobades mantingudes amb immobiliàries espanyoles que semblen haver-los deixat un 'bon gust de boca'.

"A finals de la setmana passada vam estar dos dies a la Costa del Sol i Barcelona amb els millors equips de gestió i equips locals de Metrovacesa, Neinor i Aedas, la que no cobrim", expliquen aquests analistes. Fruit d'aquestes reunions, des de Deutsche Bank precisen que segueixen sent alcistes amb el sector i que la seva opció preferida és Metravacesa.

"Seguim sent alcistes amb el sector i confirmem que Metrovacesa és la nostra millor opció", apunten.

El passat mes de març, Deutsche Bank iniciava la cobertura de Metrovacesa amb un consell de 'comprar' i un preu objectiu de 18,30 euros, xifra que suposa un potencial de revaloració del 15% des dels preus actuals de cotització. En aquesta ocasió, aquests experts retallaven Neinor fins a 'mantenir' des de 'comprar' amb un preu objectiu de 14,6 euros per acció.

Tot just cinc analistes cobreixen actualment Metrovacesa, segons els registres de FactSet, amb quatre recomanacions de 'compra' i una de 'sobreponderar'. El banc lusità BPI, per exemple, té una recomanació de 'comprar' amb un preu objectiu de 20,70 euros, mentre que Société Générale aconsella també 'comprar', amb un preu objectiu de 17 euros.

Últimas noticias