Deoleo renova el seu equip directiu als Estats Units i Canadà

L’oliera ha nomenat Glenn Hartman nou conseller delegat de la marca per als dos països

Per

Europa Press | 11 des, 2017

Actualitzat : 15:05

Deoleo ha nomenat Glenn Hartman nou conseller delegat de la marca als Estats Units i Canadà i Craig Grantham com a nou vicepresident de vendes en aquests dos mercats, amb la missió de fer créixer el lideratge actual de la companyia a Amèrica del Nord.

Els nous directius hauran de dur a terme el rellançament de l'oli d'oliva "líder en valor" en aquesta regió, Bertolli, a més de potenciar les vendes de la marca premium Carapelli, desenvolupar la marca Carbonell i executar els diferents plans d'innovació per als propers anys.

El nou conseller delegat de la companyia als Estats Units i a Canadà va iniciar la seva carrera professional en Procter & Gamble, on va treballar 25 anys abans de traslladar-se a CR Brands i posteriorment a Starbucks, on va ser vicepresident sènior de Desenvolupament de Negoci.

Per la seva banda, Hartman ocupava el càrrec de vicepresident de Vendes en Fasttrak Foods abans de formar part de l'àrea executiva de Deoleo a la regió nord-americana. El director general de les unitats de negoci de Deoleo, Miguel de Jaime, es mostra segur que, tant Glenn com Craig, "contribuiran a seguir oferint als consumidors nord-americans i canadencs els olis d'oliva d'alta qualitat que només les marques centenàries i globals de Deoleo poden oferir".

Últimas noticias