Deoleo, presa de la volatilitat, es decanta per les fortes pujades aquest dimecres

Puja un 30% durant aquest mes després de tancar gener com el pitjor valor del Mercat Continu

Per

Bolsamania | 26 feb, 2020

Deoleo continua immersa en una bombolla de volatilitat. La companyia oliera es decanta aquest dimecres per les fortes pujades (+17%) i ja puja un 30% en els 30 últims dies. I ho fa sense una justificació aparent més enllà de l'especulació que s'ha apoderat del valor.

Cal recordar que Deoleo va tancar el primer mes de l'any com el pitjor valor del Continu després d'acumular un enfonsament del 20% en aquest període de temps.

Des de llavors, la seva cotització s'ha mogut amb força al so de diverses notícies. El 7 de febrer va arribar a disparar-se en plena negociació amb la CNMV de les condicions dels 'warrants' a minoritaris. Aquests petits accionistes serien al voltant de 10.000, la qual cosa representa prop del 30% del capital.

Més tard, el 14 de febrer, l'oliera protagonitzava un enfonsament després de tancar l'acord amb els Salazar pel qual rebrà entre 8 i 12 milions.

L'oliera mantenia oberts diversos litigis de naturalesa penal per suposats delictes de diferent naturalesa contra els anteriors president i conseller delegat, Jesús Ignacio Salazar Bello i Raúl Jaime Salazar Bello, respectivament, a més d'altres persones i entitats que són propietat o són controlades per aquests, que es tramitaven a la Sala penal de l'Audiència Nacional.

Últimas noticias