Deloitte denuncia el mal reputacional que el fa estar imputada en el cas Bankia

El seu advocat subratlla que de la companyia depenen "8.000 famílies"

Per

Bolsamania | 29 nov, 2018

Actualitzat : 18:04

La defensa de Deloitte ha criticat durant la sessió d'aquest dijous del judici del cas Bankia d'estar imputada en el procés li provoca "enormes danys reputacionals", malgrat que el seu advocat "confia plenament" en què el tribunal apartarà la companyia del cas.

"A ningú se li escapen els enormes danys reputacionals que suposa estar sotmesa a aquest procediment", ha manifestat el lletrat encarregat de la defensa de la companyia, que està citada a declarar com a investigada en el judici oral del cas Bankia, que va començar el passat dilluns.

Durant la sessió d'aquest dijous, les 32 defenses que no van poder fer-ho ahir han exposat les seves rèpliques als discursos pronunciats dimecres a la Fiscalia i les acusacions, en els quals van plantejar les seves respostes a les qüestions prèvies sol·licitades per les defenses. La fiscal Carmen Laúna va rebutjar ahir l'aplicació de la 'doctrina Botín' per anul·lar l'obertura del judici, un aspecte que va ser demanat per 30 dels 34 acusats.

També per la representació de Deloitte, acusada com a persona física al costat del seu soci Francisco Celma, que ha aprofitat el seu torn de rèplica d'avui, l'últim del dia, per criticar el dany reputacional que aquest procés suposa per a la qual va ser l'auditora de Bankia durant la sortida a borsa.

"La seguretat jurídica rau en el grau de previsibilitat de les resolucions judicials", ha apuntat el lletrat, que "confia plenament" i té la "certesa" que el tribunal decidirà apartar Deloitte de la causa penal.

Últimas noticias