Deliveroo capta 323.300.000 en nous fons per impulsar la seva expansió

La inversió està liderada per fons assessorats per T. Rowe Price Associates, Inc i Fidelity Management & Research Company

Per

Europa Press | 25 set, 2017

Actualitzat : 14:58

Deliveroo, companyia especialitzada en el servei de lliurament de menjar a domicili, ha recaptat 385 milions de dòlars (323.300.000 d'euros) en nous fons. Tal com ha informat la companyia en un comunicat, utilitzarà aquests diners per impulsar la seva expansió.

La inversió es destinarà a tres àrees de creixement prioritàries: el programa 'Deliveroo Editions', l'equip tecnològic i expandir-se en nous barris

En concret, aquesta nova inversió valora la companyia en més de 2.000 milions de dòlars (1.679,8 milions d'euros), cosa que la converteix en l'empresa de tecnologia de més ràpid creixement al Regne Unit i una de les majors històries d'èxit tecnològic a Europa, recull Europa Press.

La inversió està liderada per fons assessorats per T. Rowe Price Associates, Inc. i Fidelity Management & Research Company, gestors d'inversions que han donat suport a companyies globals de tecnologia com Facebook, Airbnb i Tesla. Els inversors actuals DST Global, General Catalyst, Index Ventures i Accel Partners també han acudit a l'ampliació, augmentant les seves posicions en la companyia.

La companyia ha explicat que aquesta nova ronda de finançament li permetrà invertir fortament en què més gent pugui demanar menjar de qualitat de restaurants locals a domicili. D'aquesta manera, la companyia té tres àrees de creixement prioritàries a les quals destinarà la inversió, com són el ràpid creixement del programa 'Deliveroo Editions' de cuines exclusives per a lliuraments a domicili; el creixement del seu equip tecnològic, que se centrarà en seguir millorant l'algoritme logístic i els sistemes d'intel·ligència artificial en temps real; i en impulsar la seva expansió en nous barris, ciutats i països.

El fundador i conseller delegat de Deliveroo, Will Shu, s'ha mostrat "orgullós" després de tancar aquesta ronda de finançament. "Estic molt agraït que els nostres nous inversors comparteixin aquesta visió i hagin decidit fer una inversió tan rellevant per al nostre futur", ha indicat. Així mateix, ha dit que "amb aquest finançament invertirem més en les nostres cuines exclusives per a lliurament a domicili, en el desenvolupament de la nostra tecnologia i en l'expansió de Deliveroo a més barris i ciutats. Aquesta inversió ens portarà al següent nivell i permetrà els nostres repartidors lliurar menjar cada vegada millor directament a la porta de casa de més persones", ha explicat.

Deliveroo està present actualment en més de 150 ciutats de 12 països: Austràlia, Bèlgica, França, Alemanya, Hong Kong, Itàlia, Irlanda, Països Baixos, Singapur, Espanya, Unió dels Emirats Àrabs Units i el Regne Unit. Al mercat nacional opera des de la tardor de 2015 i està present a Madrid, València, Saragossa, Alacant i La Corunya, i manté acords i assessora més de 2.000 restaurants.

Últimas noticias