Credit Suisse manté la fe en IAG, a la qual reitera el consell de sobreponderar

Veu en els seus propers resultats trimestrals un possible catalitzador per a les seves accions

Per

Bolsamania | 31 ago, 2021

Credit Suisse manté la seva aposta per IAG. La casa d'anàlisi suïssa reitera la seva recomanació de sobreponderar i un preu objectiu de 256 cèntims de lliura esterlina a la companyia al seu últim informe sobre el sector.

Els experts de l'entitat reconeixen que el deute net de 'consorci d'aerolínies està pujant, però creuen que es pot evitar una ampliació de capital. Almenys, aquest any.

Com a principal catalitzador per al valor, Credit Suisse apunta als resultats del tercer trimestre que es donaran a conèixer el proper 5 de novembre. A més, sobre els seus riscos, els seus experts recorden que qualsevol moviment de l'1% en els seus costos de treballadors li 'rasca' 50 milions (un 3%) del seu EBIT del 2023.

L'escenari alcista que planteja Credit Suisse per a IAG passa per un marge del 15% del seu EBIT a llarg termini que, segons els seus càlculs, pot suggerir una valoració de 380 penics per acció.

Recordem que aquest dimarts IAG i la resta de valors turístics estan caient per les noves restriccions contra la Covid-19 imposades a la UE. Concretament, el CE torna a recomanar limitacions per al viatge no essencial dels EUA a Europa

Últimas noticias