Credit Suisse eleva el preu d'Amadeus, però reitera el consell d'infraponderar

Per la recuperació del trànsit aeri

Per

Bolsamania | 02 set, 2021

Credit Suisse ha pujat el preu objectiu d'Amadeus des dels 47,73 fins als 48,21 euros per acció escudant-se en la recuperació del trànsit aeri. Amb tot, els experts de l'entitat suïssa mantenen la seva recomanació d'infraponderar els títols de la cotitzada espanyola.

El pitjor del balanç d'Amadeus, als ulls de Credit Suisse, són les "fortes retallades" a les quals s'ha vist sotmès el seu EBITDA el 2021 i de cara a 2022.

"Veiem oportunitats més interessants per invertir en el sector en altres llocs", reconeixen els analistes de la suïssa al seu últim informe. Com a catalitzadors del títol, a Credit Suisse miren cap als resultats del tercer trimestre que es donaran a conèixer el proper 5 de novembre.

Com a principal risc per a l'acció, els experts de la companyia apunten l'impacte sobre els seus comptes, especialment en el Ebtida i el flux de caixa lliure, que tindrà un simple moviment de l'1% en el volum de passatgers globals.

No són bons temps per a Amadeus, que abandonarà l'índex EuroStoxx 50 a favor de BBVA. Cellnex, una altra de les favorites als ulls dels experts, s'ha quedat finalment fora del reputat selectiu.

Últimas noticias