Credit Suisse anticipa pèrdues trimestrals després d'augmentar les provisions legals

La seva exposició a Ucraïna afectaria negativament els resultats en 200 milions de francs

Per

Bolsamania | 20 abr, 2022

Credit Suisse Group espera una pèrdua en els resultats del primer trimestre després d'augmentar les provisions relacionades amb una sèrie d'assumptes legals revelats prèviament que es van originar fa més d'una dècada, segons ha informat dimecres el banc suís. Aquestes quantitats s'augmentarien al voltant de 600 milions de francs suïssos per totalitzar aproximadament 700 milions de francs.

"El grup anunciarà els guanys per al primer trimestre del 2022 el dimecres 27 d'abril i esperaria reportar una pèrdua com a conseqüència d'aquest augment de les reserves", ha anticipat l'entitat si en dóna més detalls.

La seva exposició a l'impacte de la invasió russa d'Ucraïna afectaria negativament els resultats en 200 milions de francs en ingressos negatius i provisions per a pèrdues creditícies. Els resultats del primer trimestre també inclouran aproximadament 350 milions de pèrdues relacionades amb la disminució del valor de la seva participació del 8,6% a Allfunds Group, ha anunciat.

Els resultats subjacents s'han vist afectats negativament per una reducció de les emissions al mercat de capitals i per una menor activitat comercial, ha afegit.

Aquestes pèrdues es veuran parcialment compensades per una recuperació de les provisions d'aproximadament 170 milions de francs en relació amb les reclamacions contra el col·lapsat fons d'inversió Archegos i per guanys immobiliaris d'aproximadament 160 milions, ha anticipat el banc suís.

Últimas noticias