Colonial i Merlin cotitzen les retallades de recomanació de Morgan Stanley

Totes dues se situen a la cua de l'IBEX a l'arrencada de la sessió

Per

Bolsamania | 08 gen, 2024

Dos socimis, Colonial i Merlin Properties, són aquest dilluns els pitjors valors de l'IBEX 35. Totes dues s'estan veient penalitzades per sengles retallades de recomanació per part de Morgan Stanley.

En el cas de la primera, l'ha rebaixat fins a infraponderar, tot i que ha pujat el preu objectiu fins als 5,8 euros des dels 5,6 euros. Colonial cotitza actualment als 6,2 euros.

Pel que fa a la segona, ha baixat el consell fins a neutral des de sobreponderar, tot i que n'ha millorat el preu objectiu fins als 9,7 euros des dels 9 euros. Merlin cotitza ara als 9,6 euros.

Tècnicament, Colonial s'ha frenat en atacar, a finals del 2023, els màxims de l'any que tenia als 6,70 euros. Ara s'està prenent un respir i és probable que se subjecti al voltant dels 6 euros, afirmen els experts de Bolsamanía.

Pel que fa a Merlin, ofereix un millor aspecte tècnic que Colonial, asseguren els experts de Bolsamanía. A finals de l'any passat va superar els màxims anuals. "Ara també s'està prenent un respir. És important que se subjecti al voltant dels 9,3 euros", expliquen.

Últimas noticias