Colonial convenç després del seu Dia de l'inversor: "La manca de notícies és una bona notícia"

La immobiliària es desmarca, malgrat tot, com un dels pitjors valors de l'IBEX aquest dijous

Per

Bolsamania | 10 des, 2020

Colonial segueix mantenint el suport dels analistes després del seu Dia de l'inversor i malgrat les seves caigudes d'aquest dijous. Des de Renta 4 asseveren que "la falta de notícies és una bona notícia" en si mateixa, i reiteren el consell de 'sobreponderar' els seus títols, als quals dediquen un preu objectiu de 10,2 euros per acció.

"En definitiva, una reiteració de la tesi d'inversió en la companyia, basada fonamentalment en la qualitat de la seva cartera d'actius d'oficines prime (61% París, 24% Madrid i 15% Barcelona), amb una guia de resultats a curt termini lleugerament pitjors del que esperava el consens i sense novetats rellevants (si bé es reiteren tots els aspectes positius)", argumenten els experts de Renta 4.

A Banc Sabadell també subratllen l'absència de novetats durant el seu Dia de l'inversor, "tot i que la guidance de rendes brutes i BPA per a aquest any està per sota del que esperàvem. Això és la causa d'un efecte perímetre després de vendes d'actius, principalment, i dels efectes específics de 2020 per la qual cosa li donem una importància relativa baixa".

"Si ho mirem en termes de valor d'actius, els 2 cèntims de menor BPA representen <0,2% de l'NAV al juny de 2020. Les perspectives a mitjà termini segueixen sent bones, en la nostra opinió", conclouen els analistes del banc català al seu últim informe.

Últimas noticias