Claus borsàries de la propera sessió: discurs de Mario Draghi

També hi ha programades intervencions de Coeure, Constancio y Weidmann

Per

Bolsamania | 19 nov, 2015

Actualitzat : 17:53

El president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, protagonitzarà una de les cites d'aquest divendres amb el seu discurs en la vint-i-cinquena edició del Congrés Bancari Europeu, que se celebrarà a Frankfurt. A més, hi ha programades les intervencions d'altres membres del BCE, així com la del president del banc central alemany (Bundesbank), Jens Weidmann.

Tot seguit, els deixem les cites més importants de la sessió:

ECONOMIA

Xina: índex econòmic avançat del mes d’octubre (3.00 hores).

Japó: informe mensual del Banc del Japó (6.00 hores).

Alemanya: índex de preus de producció del mes d’octubre (8.00 hores); discurs del president del Bundesbank, Jens Weidmann.

Zona euro: conferència de premsa del president del BCE, Mario Draghi (9.00 hores); discurs de Benoit Coeure, membre del Comitè Executiu del BCE (9.15 hores); discurs de Peter Praet, economista en cap del BCE (11.00 hores); discurs de Vítor Constancio, vicepresident del BCE (14.00 hores); confiança del consumidor preliminar del mes de novembre (16.00 hores).

Regne Unit: préstecs nets al sector públic del mes de setembre (10.30 hores).

Estats Units: el president de la Reserva Federal de Saint Louis, James Bullard, intervindrà en una trobada a Fort Smith (15.00 hores); índex manufacturer de Kansas City del mes de novembre (17.00 hores).

EMPRESES

Estats Units: resultats de Foot Locker i Abercrombie & Fitch.

Últimas noticias